top of page
Search
  • Writer's pictureMaria Indermitte

Individuaalne MASTERCLASS jumestajale

Olen alati hinnanud kõrgelt ja pidanud ka vajalikuks jumestajate soovi areneda ja õppida peale baaskoolituste läbimist. Baaskursus annab enamasti piisava põhja alustamiseks kuid kui diplom käes, hakkavad pihta alles tõelised väljakutsed ja proovilepanekud. Kindlasti on iga algus raske ning otse nn. koolipingist tööle asumine nõuab palju julgust ja ensekindlust. Kuid ka just kohene tööle hakkamine on väga vajalik, et käsi oleks pidevalt soe ja õpitud teadmised pidevalt kinnistuksid.


Seejärel võiks mõtlema hakata täiendkoolituste peale. Miks?


Et arendada silmaringi ja vaadata, kuidas töötavad teised oma ala professionaalid. Mõistes erinevate profijumestajate töötamise meetodeid, suudad rikastada enda oskuste pagasit, tulles toime edukamalt erinevate klientidega. Nii saad olla mitmekülgsem, et mitte olla limiteeritud oskustega "niššijumestaja", kes suudab vaid ühetaolisi töid luua. Ning juba seeläbi on lihtsam ka enda kliendibaasi suurendada ja saavutada edu.

Olen ise läbinud tohutult palju täiendkoolitusi, millest ükski ei ole mööda külge maha jooksnud. Minu CV'ga saad tutvuda täpsemalt SIIN.

Pean edasiõppimist ka enda puhul jätkuvalt oluliseks ja loodan väga, et seda kuni terve karjääri jooksul.

Minu väljatöötatud masterclasside make-up look'ide kohta saad täpsemalt lugeda blogipostitust SIIN ja menüüst valides ''Koolitused''

2021 aastal toimuvad MASTERCLASS koolitused ainult perioodil MÄRTS-MAI, pühapäevastel päevadel.

Lõpetuseks teen ka väikese ülevaate juba toimunud individuaalsest MASTERCLASSIST jumestajale, kes oli äsja lõpetanud baaskoolituse. Kristi valis masterclassi teemaks GLITTER MANIA, kus on fookuses metallikefektiga glittersilmad ja tugeva katvusega modelleeritud meigipõhi. Esimese 2h jookusl näitasin ette modellil enda tehnikad ja töövõtted, seletades need süvitsi lahti ning järgmised 3h sai osaleja praktiseerida enda modellil. Olen terve aja kullipilguga kõrval, jälgides igat liigutust, näitan veel vajadusel mitmeid kordi ette, kohandades jumestust vastavalt modellile, aitan parandada ja nõustan igal sammul.


Minu tehtud demojumestus modellile:


Hetkeid koolitusest ja lõpptulemus:





80 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page