top of page
Search
  • Writer's pictureMaria Indermitte

BUY LESS, CHOOSE WELL

Minult on tihti jumestuse või meigikoolituse käigus küsitud, et kas nii palju asju lähebki vaja, et ilusat jumestust teha. Tegelikult on vastus lihtne: ei ole vaja! Erinevate toode rohkus ei ole see, mis tulemuseni viib. Jah, enamasti on Sul vaja ikka rohkem kui 5te toodet kuid ega neid ei pea olema ka 20. Seega proovisin teha sellise meigivideo, kus kasutaksin tugevamat jumestust tehes vähem erinevaid tooteid kui tavaliselt harjunud olen, näiteks leida ühele tootele mitu kasutusvõimalust. Ning et asi oleks natukene huvitavam, proovisin valida tooted, mis on uute asjade varjus pigem seisma jäänud.

Ka tavakasutajatele soovitan enda meigikoolitusele võtta kaasa isiklikud vahendid, et vaadata üle, kuidas saaks juba olemasolevaid tooteid võimalikult palju kasutada. Põsepuna, mis juba mõnda aega kasutult seisab, võib olla hoopis sobiv toon silmameigi tegemiseks. Või näiteks seisavad kasutult mitu erinevat tooni jumestuskreemi, millest ükski ei ole parasjagu sobiva tooniga? Lahendus võib peituda erinevate toodete kokkusegamises, mis peale paari katsetust ei pruugi sugugi mitte nii raske olla!


Pro tip! 1 hele + 1 tumedam jumestuskreem


Siinkohal tutvustaksin STAGECOLOR body&face jumestuskreeme, mis sobivad enamikele nahatüüpidele, on korraliku katvusega, veekindlad ja väga meeldiva värske lõhnaga. Nende vähene toonivalik on koostatud lähtudes sellest, et on vaja vaid baastoone, mille abil saad vajaliku tooni ise kokku segada. Näiteks on minul töölaual nendest jumestuskreemidest vaid 3 tooni (beežikas roosa alatoon, kollakas alatoon, neutraalne helebeež), mille abiga võiksin pea kõigile sobiva tooni leida. Ning lisaks on helebeež toon üpriski hele, tänu millele saan seda kasutada eraldiseisvalt highlightina modelleeringut tehes.


Tavakasutajale, kellel pole sobiva tooni kokkusegamine tülikas, on see väga mugav sest 2 tooni olemasoluga on aastaringselt olemas enda nahatoonile vastav jumestuskreem.


Pro tip! Läbipaistev kinnituspuuder

Läbipaistvat puudrit saad kasutada aastaringselt, olenemata nahatoonist. Minu lemmikuks on kujunenud RCMA Transculent powder, mille ülipeene ja siidine tekstuur on ideaalsed kinnitamaks ja matistamaks meigipõhja.









Pro tip! Modelleerimiseks 1 vajalike toonidega palett

Kasutasin videos kahte erinevat varianti: palett mitmete toonidega modelleerimiseks Kat VonD valikust ja kompaktset paletti Sleek Makeup valikust koos põsepuna ja highlighteriga. Kat Von D palettis meeldivad mulle väga pruunid toonid, mida kasutasin ka silmameigis. Kuid kahjuks ma ei ole palettis olevaid heledaid toone üldse kasutanud, sest need on liiga kollakad. Selle paletti võin kindlasti lugeda ebaõnnestunud ostuks, sest pooled värvid ei leia kasutust ja lisaks on peale igat pintsitõmmet karbis väga palju puudripuru järgi, mis tekitab suure tootekao ja lisamustust lauale. Samuti on pakend minu jaoks natukene liiga kohmakas ja raske, mistõttu isikliku meigikotti ma seda ei paneks.

Küll aga kasutan tihti nii tööl kui isiklikult Sleek’i Face Form palette. Väike ja kompaktne, mõnusate toonidega ja kerges peegliga karbis. Valikus 3 erinevat versiooni, millest kasutan kahte (medium ja light). Light toonis palettis on ka sees põsepuna, mille tooni sobib samuti kasutada ka silmameigis.




Pro tip! Kasuta kontuurimispuudreid ja põsepunasid ka silmadel

Silmajumestuses kasutasin väga palju ka kontuurimispaletis olevaid toone. Jällegi üks lisanipp, kuidas meigikott võimalikult kompaktsena hoida. Kui oled pruunide toonide armastaja, siis võivad olla sinu kontuurimistooted silmameigi jaoks kasulikud või ka vastupidi. Kuid seejuures tuleks silmas pidada, et meigipõhja modelleerimiseks kasuta ainult matte toone.

Lisaks võivad mahedad roosakad ja korralikarva põsepuna toonid mõjuda väga värskendavalt silmameigis.


Mõnusat katsetamist!


151 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page