top of page
Search
  • Writer's pictureMaria Indermitte

Hommik vannitoas


Hommikul vannitoas veedetud aeg kaob justkui võluväel kuhugi ära. Hommikuinimeseks pole ennast ma kunagi eriti pidanud ning seega võib sättimiseks kuluv aeg venida aeglaste liigutuste tõttu eriti pikaks. Kuid kuhu siis aeg kaob? Et küsimusele vastus leida, filmisin Instagram TV jaoks ühe enda hommiku üles ning sain teada, kui kaua millegile aega kulub. Lisaks toon eriliselt välja eriliselt enda 3 lemmiktoodet, mida tutvustan põhjalikumalt.


Kui tunnen ennast ekstra väsinuna, nagu antud hommikul, veedan kauem aega tegeledes näonaha massaažiga, et nägu üles turgutada. Üheks minu salanipiks on saanud hommikune näonaha koorimine. Väikesed koorivad osakesed on imelised abimehed, kes aitavad vereringe kiiremini tööle panna ning värskem enesetunne saabub veelgi kiiremini.

Selleks soovitan ORGANIQUE imepeenikeste koorivate osakestega Eternal gold corundum face peeling näokoorijat. Koorijas sisalduv korundi kristall eemaldab surnud naharakud ning kolloidkuld aitab puhastada nahka. Lisatud taimeekstraktid on rahustava ja värskendava toimega, muutes naha siledaks, elujõuliseks ja säravakas. Minu jaoks ideaalne toode, et anda näole väike hommikune ’’energy boost’’.


Saadaval Tradehouses.



Üliõhukese ja nooruslikult värske jumestuspõhja tegemiseks soovitan MESAUDA jumestuskreemi My skin but better. Hästi vedela konsistentsi tõttu on see pigem sarnane seerumjumestuskreemiga kui klassikalise jumestuskreemiga, mistõttu eelistan pealekandmiseks kasutada puhtaid sõrmi. Ühtlase lõppviimistluse saavutan niiske meigisvammiga üle tupsutades. Õrn katvus ühtlustab piisavalt ebatasasused, et näeksid välja ka ilma tugeva puudrikihita värske ja nooruslik.


Saadaval Tradehouses.






Huultelele soovitan maheda läike lisamiseks CLARINS õrnroosa tooniga huuleläiget Instant Light Natural Lip Perfector. Pehme tekstuur teeb huuled mõnusalt siidiseks ning magus aroom on lausa vastupandamatu!


Saadaval Kaubamajas.







Huvitav teada!

@mariaindermittemakeupstuudio Instagrami vaatajaskonnast vastanute seast kulutab 43% naistest hommikul enda sättimiseks (nägu ja juuksed) kuni 10 min ning 57% leiab, et neil läheb aega üle 10 min. Kokku 94 vastajat.


Ja kui palju kulus minul aega? Vastuse leiad Instagram TV videost! ;)



161 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page