top of page
Search
  • Writer's pictureMaria Indermitte

Uus koduleht & uued teenused

Updated: Jun 4, 2019

Selles postituses leiad ülevaate peamistest uuendustest, mis on lisaks uuele kodulehele M. I. Make-Up Stuudios toimunud.

Uus ONLINE broneerimine

Mis kõige peamine, oleme enda klientide elu veelgi mugavamaks teinud. Nüüd on kasutusel veelgi lihtsam, stiilsem ja kasutajasõbralikum online-broneerimine. Nimelt kasutame nüüd juba mõnda aega uudsemat platvormi SalonLife, kus on rohkem võimalusi ja on tunduvat mugavam nii meile kui Sulle.

Soovid nii jumestust kui soengut: Kui soovid broneerida mitu teenust, siis vali sobilikud ning ühe broneeringuga on kasvõi mitu teenust korraga broneeritud. Lisaks näeb teenuseid valides kohe ära ka ajakulu ning hinnad.

Teenuste kategoriseerimine: Eraldi kategooriad teenuste nimekirjas annavad Sulle kiire ülevaate vajalikust infost. Kui oled pruut või oled huvitatud ainult personaalsest meigikoolitusest, näed koheselt, milliseid teenuseid pakume.

Meeldetuletuskiri: Lisaks peale edukat broneeringut tulevale kinnituskirjale, saad nüüd ka sõbraliku meeldetuletuskirja üks päev enne.

Uued TEENUSED

Meeste jumestus: Meeste jumestuse oleme lisanud eelkõige tulevaste peigmeeste jaoks, et ka nemad näeksid välja näost klaarid ja ühtlasema näonahaga. Muidugi soovitame meestele jumestust mitte ainult pulmade puhul, vaid näiteks ka fotograafi juurde minnes perepildistamisele. Sest kui naisel on professionaali poolt tehtud jumestus, võib meesterahva nägu näida kaaslase kõrval väga punetav ja laiguline.

Keha toonimine: Kui soovid näha välja justkui puhkuselt naasnud päikesejumalanna või tõeline Hollywoodi staar, siis just see ongi Sulle! Toonime Sinu käed, jalad ja dekoltee (vastavalt riietusele) Vita Liberata kreemiga, mis täiustab naha välimust koheselt, peites väiksemad iluvead ning andes nahale kaunilt särava, sileda ja valgustpeegeldava HD efekti.

Clip-in pikenduste rent: Oleme oma töös tihti näinud olukordi, kus soovitud soengu jaoks on kliendil endal kas liiga lühikesed või õhukesed juuksed. Lisajuuste ostmine üheks korraks on kulukas ning seega pakumegi nüüd 24-tunniks laenutusvõimalust. Valikus on 5 erinevat tooni.


Külalisjumestajad

Külalisjumestajad käivad aeg-ajalt stuudios tööd tegemas, kuid ei tööta stuudios püsivalt ning samuti ei kajastu nad online-broneerimiskalendris. Külalisjumestajatega on võimalik tutvuda valides menüüst Meist.

Lisaks on võimalus rentida ajutiselt jumestajatel töölauda, kas siis üheks tööks või terveks päevaks.


Blogi

Oleme tihti seotud erinevate suuremate projektidega või korraldame ise midagi põnevat. Muudkui pildistame, teeme videosid ja postitame nii ühel kui teisel sotsiaalmeedia kanalis kuid kuna erinevad platvorme on palju ning igal jumestajal on veel oma kanalid, siis blogipostitused aitavad kõik olulise ilusti kokku võtta. Ning vahel võib sealt leida ka muud huvitavat, näiteks erinevaid meigisoovitusi just selleks hooajaks või põnevate uudistoodete arvustusi.


Näeme M.I Make-Up Stuudios!



20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page