top of page
Search
  • Writer's pictureMaria Indermitte

Lemmiktooted SUVI '19

Tihti tundub, et hooaja muutudes oleks justkui kogu kosmeetikakott vaja välja vahetada. Teen Sinu elu lihtsamaks ja soovitan enda selle suve lemmikuid. Enamasti eelistan olla ilma meigita või siis kasutan kosmeetikat vaid vähesel määral. Kuid pidulikeks üritusteks peab jumestus olema perfektselt viimistletud ja kauapüsiv. Seega on lemmiktoodete listis nii igapäevased kui ka tugeva jumestuse jaoks vajalikud tooted. Suvisel perioodil võiksid pakkuda enda nahale lisaks intensiivsemale niisutamisele ka jahutavat efekti, mis on justkui eriline lõõgastus peale päikeseküllast päeva.

BUT FIRST.. SKIN CARE!

HOLIKA HOLIKA ALOE SOOTHING ESSENCE 80% MOIST CREAM

Aloe vera geeljas tekstuur teeb Su nahale tõeliselt jahutava ja niisutava pai, mis on peale päikeseküllast päeva tõeline nauding! Imendub kiiresti ja jätab nahale kaitsva barjääri, mis säilitab niiskust pika aja jooksul.

Aloe vera ekstrakti niisutavad ja pehmendavad omadused on eriti tõhusad vananevale ja akne kalduvusega nahale.


Hind: 31,90€. Osta siit.



DR. HAUSCHKA TINTED DAY CREAM

Tooniv päevakreem, mis annab kergelt päevitunud jume. See on ideaalne toode meigivabaks päevaks! Hinnalised avokaado- ja mandliõli, roosi- ja mesilasvaha ning küdooniaseemnete tõmmis annavad nahale niisutust terveks päevaks.


Hind: 23,90€. Osta siit


Pro tip!

Tupsuta kergete liigutustega nahk üle tolm- või kivipuudriga ning imekerge suvine jumestus on valmis.






MAGRADA HUULEPALSAM MELISS

Puhas kodumaine hitt! Melissile omane sidrunihõnguline aroom annab palaval suvepäeval huultele mõnusa värskuse. Lisaks toidab huuli ja kaitseb niiskuskao eest. Kerge tekstuur lisab huultele õrna läike, mis sobib suvise jumestuse juurde eriti hästi.


Hind: 4,80€. Osta siit.


Pro tip!

Võtsid liiga palju toodet? Hellita oma käsi - niisuta ülejäänud kogusega küünenahad.



BE FLAWLESS!

MISSHA PERFECT COVER BB-CREAM


3in1 bb-kreem on mõeldud kõigile, kes soovivad igapäevaselt kerget katvust ja loomuliku tulemust. Ning mis just suvel kõige olulisem, kõrge päikesekaitse faktor - lausa SPF 42! Lisaks naha ühtlustamisele ja kortsukeste silumisele on ka niisutava toimega.


Hind: 15,50€. Osta siit.







WUNDER2 24+ JUMESTUSKREEM

Toode, mis annab 24-tunniks püsivuse ning on tugeva katvusega. Kuumadel suvepäevadel tugeva jumestuse tegemiseks asendamatu! Juba õhukene kiht annab piisavalt katva tulemuse ning ka tugevam kiht ei tundu nahal üleliigselt koormav.

Lisaks peitub selles jumestuskreemis tri-plex tehnoloogia, mis teeb pealekantavad tooted veekindlaks.


Hind: 36,90€. Osta siit.


YOU GLOW GIRL!

ICONIC LONDON PREP-SET-GLOW


Kasuta sädelevat spreid jumestuse lõppviimistluseks kui soovid olla tõeline päikese jumalanna! Minu lemmik toon Bronze lisab kuldset sära ning toob kauni päevitunud jume veelgi esile. Kui soovid vaid õrna sädelust ja imeõhukest meigipõhja, siis kasuta naha ettevalmistamiseks jumestuse all.


Hind: 24,74€. Osta siit.


Pro tip!

Pihusta spreid enne magamaminekut nahale. Toode niisutab nahka ja annab hommikuks ilusa sära.

Jumestuse lõppviimistluseks piserda spreid ka dekolteele.





MESADUA MILANO FIX ME UP!

Kui sinu jumestustooted ei ole veekindlad ning kipuvad kuumusega kergesti nahalt “ära kaduma” siis FIX me up! sprei on Sulle mõeldud! Pihusta sprei ühtlaselt üle kogu näo ja kauakestev jumestus on valmis.


Hind: 13€. Osta siit


Pro tip!

Kui kasutad spreid, siis jäta ripsmetušš viimaseks, sest sprei võib tušši laiali ajada.





202 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page