top of page
Search
  • Writer's pictureMaria Indermitte

GLÄMM no.1

Saadame 2019 aasta ära glamuurselt: meigispikker no.1!


Aeg on otsida välja enda kõige säravam outfit ja värvida silmad... SINISEKS! Erksama lauvärvi kasutamine on kihvt ja silmatorkav lahendus nendele, kes on juba pruunikatest, beežidest ja kuldsetest toonidest ära väsinud.

Lisaks videole toon välja postituses peamised punktid, mis võiksid Sulle vana-aasta õhtul meigi tegemisel kasuks olla.

Puhasta nahk toonikuga ja tee kreemiga näomassaaži

Mulle väga meeldib enne eriti tähtsat pidu alustada jumestust hoopis põhjalikuma massaažiga näole. Tugevat masseerivad liigutused panevad naha justkui elama ja loovad toonust, et nägu näeks värske ja puhanud välja. Lihtsalt pea meeles, et kasuta selleks niisutavat kreemi ja tee kõik liigutused suunaga üles. Ülejäänud on minu jaoks juba puhas looming vastavalt enesetundele.

Alusta silmameigist

Silmadest alustamine võimaldab teostada jumestust ilma, et peaksid kartma pudiseva lauvärvi pärast. Samuti saab ka kreem võimalikult kaua imenduda ning meigipõhi jääb veatu. Nii võid kindel olla, et hoolikalt valminud meigipõhja peal ei ühtki lauvärvi plekki ega üleliigset sädelust.

Nõuandedid silmameigi tegemiseks

Spetsiaalset lauvärvi primerit ei ole tarvis! Sama töö teeb ära jumestuskreem või peitekreem.


Kui kardad, et hajutad äkitselt sinise värvi liiga kõrgele siis alusta esmalt piiride paikapanemisega. Selleks lisa heledat lauvärvi kulmu alla. See aitab meeles pidada, et hoogsalt hajutades sinine kulmu alla välja ei lähe.


Et lauvärv jääks eriti efektset näha, kanna seda peale hoopis näpuga õrnalt vajutades.


Eriti dramaatiliste silmade fännidele soovitan alumisele ripsmepiirile õrnalt peenikese laineriga ripsmeid juurde joonistada.


Nõuandeid meigipõhja tegemiseks

Pudisenud lauvärv puhasta meigieemaldaja asemel hoopis näokreemiga. Nii niisutad silmaalust piirkonda veel ühe korra.


Jumestuskreemi kanna peale niiske svammiga. Svamm muutub palju pehmemaks ning jumestuskreemi saab õhemalt peale kanda.


Meigipõhja kinnitamiseks soovitan kasutada imepeene tekstuuriga kompaktpuudreid. Nii saad lisada katvust kui ka toonida veel nägu. Minu vaieldamatud lemmikud on MESAUDA Silk Touch puudrid. Võimalusel kasuta 3 erinevat tooni: hele highlighti jaoks, nahatooni puuder ülejäänud näo osa jaoks ja kontuurimiseks tumedam pruunikam toon.


"Niiske" efektiga põhi on võitnud minu südame! Sarnase efekti loomiseks kasuta eraldi dewy finish setting spray'd. Kui soovid, et särapuuder oleks veelgi intensiivsem, lisa seda veel niiskele nahale.


Soovin Sulle julget kätt ja mõnusat katsetamist!




55 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page